Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
04. mars kl. 13:11

Ny innsynsportal.

Vi jobber med innføring av nytt arkiv- og saksbehandlingssystem. Vi regner med å kunne få opp den nye publikumsportalen med innsyn i postlister og møtepapirer veldig snart.

Les mer clear
error_outline
01. mars kl. 12:27

Er du på reisefot i vinterferien?

Kriseledelsen i Herøy kommune ber folk om å være ekstra nøye med å følge smittevernreglene og teste seg i forbindelse med vinterferien.

Les mer clear

Foreldreråd og FAU ved Herøy skole

Foreldrerådet består av foreldrene til alle barna i skolen. FAU er arbeidsutvalget til foreldrerådet. Det er sammensatt av en foreldrekontakt for hver klasse.

Foreldrerådet skal fremme fellesinteressene til foreldra og medvirke til at elever og foreldre tar aktivt del i arbeidet for å skape godt skolemiljø.

Foreldrerådet skal arbeide for å skape godt samhold mellom hjemmet og skolen, legge til rette for trivsel og positiv utvikling hos elevene og skape kontakt mellom skolen og lokalsamfunnet.

Siden vi kun har en grunnskole i kommunen, vil FAU også fungere som kommunalt foreldreutvalg, KFU. KFU representerer foreldrene og ivaretar deres interesser overfor politikere og skoleadministrasjonen i kommunen.

Under "Råd og utvalg" i menyen til venstre finner du kontaktinformasjon for medlemmene i FAU.

Relaterte artikler

Publisert | Oppdatert 19. januar 2018