Vi har samlet en del informasjon her som kan være nyttig for deg som er ny i Herøy, og gjøre det lettere for deg å finne fram.

Familie

Hvis du flytter til Herøy med barn, vil informasjon om barnehagene våre og skole og SFO være av interesse.

Helse

Helsetjenestene i Herøy finner du i Herøy helsesenter. Helsesenteret har åpent fra mandag til fredag mellom kl. 8 og 15.
Bytte fastlege kan du gjøre her.

Melding om flytting

Har du husket å melde fra til Posten og Folkeregisteret.  Banken din henter adresseinformasjon fra folkeregisteret så det er viktig at informasjonen hos Folkeregisteret er riktig.  Det er også viktig å merke postkasse med navnet på alle som bor i huset slik at postbudet finner fram.

Ny i Norge

Nettsiden Ny i Norge tar sikte på å gi arbeidsinnvandrere viktig informasjon om det norske samfunnet, med opplysninger fra offentlige etater om rettigheter og plikter, praktiske råd og tips.  Sidene er på fem forskjellige språk: norsk, engelsk, polsk, tysk og latvisk.

Arbeidssøkende

Oppdatert informasjon om ledige stillinger i Herøy, alstahaug, Leirfjord og Dønna kommune finner du under ledige stillinger på sidene våre. Andre ledige stillinger finner du på nav.no.

Fritidsaktiviteter

I Herøy finner du mange muligheter for både idrett, friluftsliv og kulturliv.  

Ytterligere informasjon

Er du ute etter informasjon om kommunale tjenester, finner du dette under "Tjenestebeskrivelser A-Å".  Ønsker du å ta kontakt med oss, kan du ringe, sende faks, e-post eller via elektroniske skjema, eller du kan rett og slett besøke oss i Silvalveien 1.

For kontaktinformasjon, se under "Kontakt oss" i høyremargen på nettsidene.

 

 

 

 1aK F 4PJ 7cBm 32CUNiyI 2GAAAAAElFTkSuQmCC