Velkommen til Sprut treningssenter!

Vi ligger sentralt til på Herøy i kjelleren på Herøy omsorgssenter. Her kan vi tilby kondisjonstrening og styrketrening i flotte lokaler med uslåelig utsikt. Treningssenteret er ubetjent låst, og du må aktivt medlemskap og booke time på appen "Boost" for å trene. Appen brukes også til å registrere oppmøte og åpne døra. 

Åpningstid:
Treningssenteret er åpent alle dager med booking fra kl. 07.00 til 22.00 alle dager, med unntak av enkelte  helligdager.

Medlemsskap
For å bli medlem hos oss kan du melde deg inn på nett. Du kan da tegne et 12 måneders medlemskap, og signere med bank-ID for AvtaleGiro. Avtalen har 12 måneders bindingstid, og fortsetter til den sies opp.

Klikk her for å bli medlem. Dersom du får problemer kan du henvende deg til Svein Lundestad på tlf. 906 66 145 eller e-post svein.lundestad@heroy-no.kommune.no eller kommunens servicekontor på tlf. 75068000.

Ønsker du å kjøpe medlemskap som gjelder for en kortere periode kan dette gjøres på rådhuset. Vi tilbyr medlemskap i 6-måneder, 1 måned, og sommermedlemskap fra 20. juni - 20.august. Dette kan du betale med kort eller kontanter i skranken på rådhuset, og du vil da få aktivert medlemskap i Boost-appen.

Oppsigelse av medlemsskap:
For å si opp medlemsskapet må du sende en e-post til post@heroy-no.kommune.no eller henvende deg i skranken på rådhuset. Oppsigelsestiden er 1 måned, der det betales for resten av inneværende måned og neste måned.

Egen app
Vi har tatt i bruk en app som heter Boost System. Denne kan du laste ned til din smarttelefon, og enkelt booke timer med. Første gang du bruker appen må du be om nytt passord, som du da får tilsendt på sms. Denne appen benyttes også til å åpne døra med når du har booket time. Appen Boost som du kan laste ned på App Store eller Google Play.

Har du spørsmål angående treningssenteret kan du kontakte Svein Lundestad på tlf. 906 66 145 eller e-post svein.lundestad@heroy-no.kommune.no.

Besøksadresse:
Karolineveien 50,
8850 Herøy

Priser