Velkommen til Sprut treningssenter!

Vi ligger sentralt til på Herøy i kjelleren på Herøy omsorgssenter. Her kan vi tilby kondisjonstrening og styrketrening i flotte lokaler med uslåelig utsikt. Treningssenteret er låst, og du må ha nøkkelkort for å bruke fasilitetene. Kortet er personlig og kan ikke lånes ut til andre. Hvis du mister kortet ditt koster det kr 50 for et nytt.

Åpningstid:
For tiden er åpningstidene noe redusert, se kundeportalen for nærmere informasjon. Merk også at senteret kan bli stengt på kort varsel.

Medlemsskap
For å bli medlem hos oss kan du melde deg inn på nett. Du kan da tegne et 12 måneders medlemskap, og signere med bank-ID for AvtaleGiro. Avtalen har 12 måneders bindingstid.

Klikk her for å bli medlem. Etter at du har inngått medlemskapet kommer du inn på treningssenteret ved å bruke appen Boost som du kan laste ned på App Store eller Google Play. Dersom du får problemer kan du henvende deg til friklivskoordinator Julie på tlf. 482 23 800 eller e-post julie.jespersen@heroy-no.kommune.no.

Ønsker du å kjøpe medlemskap som gjelder for en kortere periode kan dette gjøres på rådhuset. Vi tilbyr medlemskap i 6-måneder, 1 måned, og sommermedlemskap fra 20.juni - 20.august. Dette kan du betale med kort eller kontant i skranken på rådhuset, og du vil da få et nøkkelkort som virker i den perioden du har betalt for.

Ny app
Vi har tatt i bruk en app som heter Boost System. Denne kan du laste ned til din smarttelefon, og enkelt booke timer med. Første gang du bruker appen må du be om nytt passord, som du da får tilsendt på sms.

Oppsigelse av medlemsskap:
For å si opp medlemsskapet må du sende en e-post til post@heroy-no.kommune.no eller henvende deg i skranken på rådhuset.

Oppsigelsestiden er 1 måned, der det betales for resten av inneværende måned og neste måned.

Rådhuset er åpent fra 09:00 -14:00.

Har du spørsmål angående treningssenteret kan du kontakte frisklivskoordinator Julie på telefon 482 23 800 eller e-post julie.jespersen@heroy-no.kommune.no

Besøksadresse:
Karolineveien 50,
8850 Herøy

Priser

1 år 3150 kr. eller 260 kr. i måneden
1/2 år 2050 kr.
1 måned 400 kr.

Ungdom under 20 år gis 50 prosent rabatt.