Velkommen til Sprut treningssenter!

Vi ligger sentralt til på Herøy i kjelleren på Herøy omsorgssenter. Her kan vi tilby kondisjonstrening og styrketrening i flotte lokaler med uslåelig utsikt. Treningssenteret er låst, og du må ha nøkkelkort for å bruke fasilitetene. Kortet er personlig og kan ikke lånes ut til andre. Hvis du mister kortet ditt koster det kr 50 for et nytt.

Åpningstid: kl.07:00 - 22:00

Medlemsskap

For å bli medlem hos oss kan du melde deg inn på nett. Du kan da tegne et 12 måneders medlemskap, og signere med bank-ID for AvtaleGiro. Avtalen har 12 måneders bindingstid.

Klikk her:  for å bli medlem. Etter at du har inngått medlemskapet kan du neste virkedag hente ut nøkkelkortet ditt i skranken på rådhuset.

Ønsker du å kjøpe medlemskap som gjelder for en kortere periode kan dette gjøres på rådhuset. Vi tilbyr medlemskap i 6-måneder, 1 måned, og sommermedlemskap fra 20.juni - 20.august. Dette kan du betale med kort eller kontant i skranken på rådhuset, og du vil da få et nøkkelkort som virker i den perioden du har betalt for.

Oppsigelse av medlemsskap:
For å si opp medlemsskapet må du sende en e-post til mari.haave.dvergsdal@heroy-no.kommune.no eller henvende deg i skranken på rådhuset.

Oppsigelsestiden er 1 måned, der det betales for resten av inneværende måned og neste måned.

Rådhuset er åpent fra 09:00 -14:00.

Har du spørsmål angående treningssenteret kan du kontakte frisklivskoordinator Mari på telefon 48223800 eller e-post mari.haave.dvergsdal@heroy-no.kommune.no

Besøksadresse:
Karolineveien 50,
8850 Herøy

Priser