Dette betyr at vi ønsker å stimulere, samt legge til rette for aktivitet i form av idrett og friluftsliv. Målet er at barn og unge skal kunne bli introdusert for aktiviteter uavhengig av foreldres økonomi, prioriteringer og holdninger.

Det vil bli mulig å kunne låne forskjellig utstyr til bruk ved aktiviteter inne og ute. Under ser du eksempler på hva vi kan tilby:

Sykler, hjelmer, ulike størrelser sko til både innendørs- og utendørsbruk, uteklær, skøyter, ski (alt i ulike størrelser), soveposer, telt og mye mer.

Det er gledelig å kunne meddele at utstyrsbanken i Herøy har søkt og fått midler både fra Marine Harvest fondet, Fylkesmannen, Helgeland Friluftsråd og Herøy kommune. Dette gjør oss også i stand til å kunne skaffe det utstyret som er nødvendig for at barn og unge i Herøy skal kunne delta i ulike aktiviteter, uavhengig av sosial status.

Det er utarbeidet retningslinjer for utlån av utstyr og disse finner du ved å klikke på linken nedenfor. Utstyrsliste vil bli lagt ut senere.

Retningslinjer for utstyrsbanken

Innenfor skole, barnehage, idrettslag vil dette bli organisert gjennom personale/trenere. Dersom en klasse skal på tur og noen elever mangler noe er det bare å ta kontakt med skolen/lærer.

Dersom noen ønsker å låne utstyr på fritida må man kontakte Herøy ASVO på tlf. 75059980. Her kan man hente utsyr som man måtte trenge for å kunne komme seg ut på tur en ettermiddag eller ei helg.

Åpningstider for Herøy ASVO
- mandag til fredag 07.30 – 15.00
Utstyrsbanken logoer samarbeidspartnere.png