Treningssenteret er ubetjent, og du må ha et aktivt medlemskap for å kunne åpne døra og trene. Dette ordnes med å kjøpe medlemskap på nettsiden https://portal.boostsystem.no/sprut/ eller ved å henvende deg til kommunens servicekontor i åpningstiden mellom 09.00 og 14.00 fra mandag til fredag.

For å åpne døra trenger du appen Boost System, som du kan laste ned på App Store eller Google Play. Du logger inn på appen med telefonnummer og passord, som du får tilsendt på sms eller e-post. Appen kan også benyttes til å melde deg på spinningøkter, som de siste årene har foregått tirsdager og torsdager. Dette tilbudet er ikke tilgjengelig i sommerhalvåret.

Åpningstid:
Treningssenteret er åpent alle dager fra kl. 06.30 til 22.00.

Medlemskap
Det tilbys ulike typer medlemskap. Du kan for eksempel tegne et 12 måneders medlemskap, og signere med bank-ID for AvtaleGiro. Avtalen har da 12 måneders bindingstid, og fortsetter til den sies opp.

Vi tilbyr også medlemskap for kortere perioder, seks måneder, en måned, en uke eller en dag. Det tilbys også sommermedlemskap fra 20. juni - 20.august. Dette kan du betale med Vipps eller kort og kontanter i resepsjonen på rådhuset, og du vil da få aktivert medlemskap i Boost-appen. Er du under 18 år må du møte opp på rådhuset og ha med foresatte.

Klikk her for å bli medlem. 

Priser
De som er under 20 år får halv pris på alle abonnement.

Oppsigelse av medlemskap
For å si opp medlemskapet må du sende en e-post til post@heroy-no.kommune.no eller henvende deg i resepsjonen på rådhuset. Oppsigelsestiden er en (1) måned, der det betales for resten av inneværende måned og neste måned.

Har du spørsmål angående treningssenteret kan du kontakte kommunens servicekontor i åpningstiden på telefon 75068000 eller e-post post@heroy-no.kommune.no.

Besøksadresse:
Karolineveien 50
8850 Herøy