Fysioterapeut Mari Haave Dvergsdal er på plass ved Frisklivssentralen på Herøy og er godt i gang med både gruppe- og individuelle treninger.

Mari Haave Dvergsdal
Frisklivskoordinator Mari Haave Dvergsdal
 
Mari er snart 26 år og kommer opprinnelig fra Bodø. Hun har tidligere jobbet ved frisklivssentralen i Alstahaug og har også jobbet som personlig trener. Hun bor fremdeles i Sandnessjøen og pendler daglig til Herøy. Ikke overraskende er trening og friluftsliv noen av hennes fritidsinteresser, i tillegg til at hun liker å se en god film.

Frisklivssentralen er et lavterskeltilbud og hvis du ønsker å gjøre en endring i livet ditt, enten i forhold til fysisk aktivitet, kosthold eller røykeslutt er du velkommen til å ta kontakt.

Tilbudet er for alle som er motiverte og treningen kan skreddersys den enkeltes behov. Hun holder til i lokalene til Sprut treningssenter og du kan gjerne stikke innom for en uformell prat om hva du ønsker. Du kan også bli henvist fra fastlegen din eller fra NAV. 

Mari er opptatt av å bruke den flotte naturen på Herøy i treningsopplegget og sier det er viktig at tilbudet med gruppetrening skal gagne alle deltakere. 

Tilbudet til Frisklivssentralen består av:
  • Gruppetrening
  • Individuell trening
  • Kostholdsendring
  • Røykesluttkurs

Tilbudet går over 3 måneder og koster kr. 300,-. Her finner du mer informasjon om tilbudet.

Mari ønsker kontakt med interesserte enter ved personlig oppmøte eller på telefon 48 22 38 00.