Vi har samlet en del informasjon her som kan være nyttig for deg som er ny i Herøy, og gjøre det lettere for deg å finne fram.

Familie
Hvis du flytter til Herøy med barn, vil informasjon om barnehagene våre og skole og SFO være av interesse.

Helse
Helsetjenestene i Herøy finner du i Herøy helsesenter. Helsesenteret har åpent fra mandag til fredag mellom kl. 8 og 15.
Bytte fastlege kan du gjøre her.

Melding om flytting
Har du husket å melde fra til Posten og Folkeregisteret.  Banken din henter adresseinformasjon fra folkeregisteret så det er viktig at informasjonen hos Folkeregisteret er riktig.  Det er også viktig å merke postkasse med navnet på alle som bor i huset slik at postbudet finner fram.

Ny i Norge
Nettsiden Ny i Norge tar sikte på å gi arbeidsinnvandrere viktig informasjon om det norske samfunnet, med opplysninger fra offentlige etater om rettigheter og plikter, praktiske råd og tips.  Sidene er på fem forskjellige språk norsk, engelsk, polsk, tysk og latvisk.

Arbeidssøkende
Oppdatert informasjon om ledige stillinger i Herøy, alstahaug, Leirfjord og Dønna kommune finner du under ledige stillinger på sidene våre. Andre ledige stillinger finner du på nav.no.

Fritidsaktiviteter
I Herøy finner du mange muligheter for både idrett, friluftsliv og kulturliv.  

Ytterligere informasjon
Er du ute etter informasjon om kommunale tjenester, finner du dette under "Tjenestebeskrivelser A-Å".  Ønsker du å ta kontakt med oss, kan du ringe, sende faks, e-post eller via elektroniske skjema, eller du kan rett og slett besøke oss i Silvalveien 1.

For kontaktinformasjon, se under "Kontakt oss" i høyremargen på nettsidene.

 

 

 

 1aK F 4PJ 7cBm 32CUNiyI 2GAAAAAElFTkSuQmCC